Fabrikanten

Veilig Skaten

Skate Veilig | Skatehelmen en bescherming kopen 

Veilig skaten begint bij jezelf !  koop daarom altijd een skatehelm ter voorkoming van hersenletsel! Het aanmeten van een skatehelm is zeer eenvoudig en wij leggen je uit hoe je dat doet. Allereerst worden de maten van helmen in onze skateshop in centimeters weergegeven, dus met elke willekeurige l...

Skate Veilig | Skatehelmen en bescherming kopen 

Veilig skaten begint bij jezelf !  koop daarom altijd een skatehelm ter voorkoming van hersenletsel! Het aanmeten van een skatehelm is zeer eenvoudig en wij leggen je uit hoe je dat doet. Allereerst worden de maten van helmen in onze skateshop in centimeters weergegeven, dus met elke willekeurige liniaal kun jij de omtrek van je hoofd meten. 

Skatehelm kopen, het opmeten van je hoofdomtrek 

Pak een touw, of een kabel. Eventueel een kabel van een radio kan al voldoende zijn. Zorg dat je een rolmaat of lineaal hebt. Het liefst meet je de omtrek voor je skatehelm in 1 keer, maar je kunt uiteraard ook meerdere malen meten. Hoe dan ook, pak de kabel / touw en trek deze strak om je hoofd. Houd de kabel of touw vast bij het punt waar je uitkomt. Leg vervolgens de lengte van de kabel / touw langs je meet gereedschap en daar heb je de lengte en dus ook omtrek van je hoofd. Nu kun je, jouw skatelm op maat shoppen. 

Skatehelmen shoppen  

Skatehelm kopen op maat is heel eenvoudig, ze zijn in de meeste gevallen gewoon verstelbaar, dit doormiddel van extra softe vulling om de inleg van je helm groter te maken en- of opvullen van je skatehelm. Hierdoor hebben wij voor ieder perfect passende skatehelmen in alle kleuren o.a Roze SkatehelmSkatehelm Blauw, Zwart en meer!  met of zonder logo's en opdruk.

Skatehelm maatvoering in Centimeters 

Skatehelmen SFR maat XS / S = 48 - 52 centimeter  |  kinderen tot 1.30

Skatehelmen SFR maat SM / M = 53 - 56 centimeter |   kinderen tot 1.60

Skatehelmen SFR maat L / XL   = 57 - 59 centimeter |   Volwassenen 

BEKIJK TOP HELMEN : Santa Cruz  |   DVS 48 - 54 cm  |  Stickerhelm 

 

 

 

Minder
Meer lezen