Fabrikanten

Stuntstep goedkoop


Stuntstep goedkoop gevonden, maar is dat wel betrouwbaar? Waar moet je dan opletten en hoe kies je de step die aan jouw wensen voldoet? Je ziet nauwelijks verschil, behalve de prijs en hoe komt dat dan, of beter gezegd... waar zitten de verschillen? Wij geven je hierbij het overzicht van stuntsteps die vertrouwd zijn, voor de laagste instap prij...


Stuntstep goedkoop gevonden, maar is dat wel betrouwbaar? Waar moet je dan opletten en hoe kies je de step die aan jouw wensen voldoet? Je ziet nauwelijks verschil, behalve de prijs en hoe komt dat dan, of beter gezegd... waar zitten de verschillen? Wij geven je hierbij het overzicht van stuntsteps die vertrouwd zijn, voor de laagste instap prijzen. Bekende, sterke merken van stuntsteppen. De instap stuntstep modellen die uitermate geschikt zijn voor elk kind tot 9 jaar. 

 

Goedkope stuntstep

De stuntstep die goedkoop is en lang mee gaat, vind je bij stuntsteppen van Grit  / modellen "Atom" voor slechts 89.95  Een zeer betrouwbare step voor elk kind wat graag stunt in het park, maar ook graag een blokje om gaat skaten met vriendjes en vriendinnetjes. Deze stuntsteps komen in 5 variaties van verschillende kleuren. Zowel leuke opdruk voor meisjes als voor jongens. Deze steppen hebben een hoogte van 78 cm (normaal 82.5 cm) De lengte is 48.5 cm (normaal 50 cm). 

Populaire stuntstep 

Madd gear stuntscooters is momenteel het best verkochte stuntstep merk en het populairste onder de kids vanaf 10 jaar. De benaming van zijn stuntsteps begint met MGP VX en daarna volgt het serie nummer en model. De rage van deze stuntsteppen is nog lang niet over en elke beginner die verder wil met een betere step zal vragen om een MGP stuntstep. De prijzen van MGP liggen veel hoger als een goedkope stuntstep voor kids, maar zijn vooralsnog een goedkope stuntstep voor gevorderden in verhouding tot andere grote Professionele merken. 

 

Minder
Meer lezen