Fabrikanten

Steps

Steps zijn multi inzetbaar en functioneel | Welke step koop ik ?

Steppen en steps zijn niet meer weg te denken uit het alledaags straatbeeld. Je ziet vrijgezellen feestjes toeren door de stad, maar ook volwassenen die veel met de trein gaan of ander openbaar vervoer. Daarnaast zie je voornamelijk veel kids op straat spelen met steps, dit zijn hoo...

Steps zijn multi inzetbaar en functioneel | Welke step koop ik ?

Steppen en steps zijn niet meer weg te denken uit het alledaags straatbeeld. Je ziet vrijgezellen feestjes toeren door de stad, maar ook volwassenen die veel met de trein gaan of ander openbaar vervoer. Daarnaast zie je voornamelijk veel kids op straat spelen met steps, dit zijn hoofdzakelijk stuntsteps en vouwsteps. Bekijk het menu en zie de verschillende variaties van steppen voor groot en klein. 

Stuntstep kopen? | Toepassing stuntstep

Stuntsteps zijn speciaal gemaakt om te stunten en moeten dus stevig zijn en van degelijk materiaal zijn gemaakt om de klappen te kunnen weerstaan. Zo bestaan stuntsteps vaak uit twee delen en zijn gemaak van licht maar sterk materiaal voor de stevigheid maar maar toch makkelijk je tricks te kunnen doen. De wielen zijn algemeen kleiner van formaat en de core van sterker staal zodoende een harde impact bij het landen te kunnen weerstaan. 

Step Volwassenen | KickBikes 

Volwassenen vinden steeds vaker leuk om lekker te gaan touren op een step. Deze steps hebben dan ook grotere wielen, rubberen banden met lucht zodat je er langere afstanden mee kunt afleggen. De grote steps noemen we vaker Kick Bikes, waarvan het bekendste merk Yedoo is. Je koopt al een City Kick Bike voor €139,95. 

Vouwstep | Kinderstep 

Kids steppen het liefste op een vouwstep met een verstelbaar stuur. Onze vouwsteps zijn met grotere harde wielen ideaal voor het gebruik over straat en om mee naar school te steppen. Houd rekening met de wieldiameter bij een vouwstep voor kinderen van 20cm. 

Volwassen Vouwsteps 

Er zijn ook vouwsteps voor volwassenen, gemakkelijk te gebruiken tijdens het reizen met openbaar vervoer. Let bij het bestellen van een vouwstep voor volwassenen op dat je een step koop met een wieldiameter van minimaal 25cm.

Stepjes voor Peuters 

De driewielstep zie je snel in populariteit groeien. Dat is niet vreemd wat dit geeft de peuter een perfecte opstart naar het vinden van een goede balans en peuters vinden het geweldig om met een step rond te rijden. Bij het kopen van een driewiel step let dan op dat de step voor peuters met 2 wielen voor aan het stuur de beste balans geeft. 

Minder
Meer lezen