Fabrikanten

110mm Wielen

 

In deze categorie een overzicht van ons assortiment 110mm stuntstep wielen. Stuntstep wielen worden intensief gebruikt en krijgen veel klappen te verduren. Daarom is het belangrijk dat deze wielen van goede kwaliteit zijn. Zo vind je in dit overzicht stuntstep wielen met een metalen of plastic kern. Ervaren stuntsteppers geven de voorkeur aan w...

 

In deze categorie een overzicht van ons assortiment 110mm stuntstep wielen. Stuntstep wielen worden intensief gebruikt en krijgen veel klappen te verduren. Daarom is het belangrijk dat deze wielen van goede kwaliteit zijn. Zo vind je in dit overzicht stuntstep wielen met een metalen of plastic kern. Ervaren stuntsteppers geven de voorkeur aan wielen met een metalen kern. Een metalen kern is duurzamer, sterker en geeft een ander gevoel tijdens het rijden. De diameter heeft ook invloed op je rijstijl. Zo geven kleinere wielen meer respons en beheersing, terwijl grotere wielen zorgen voor meer stabiliteit en snelheid. 

Let goed op voordat je nieuwe wieltjes aanschaft welke diameter je nodig hebt. De diameter van het wiel moet overeenkomen de wieldiameter, die door de vork, deck of rem ondersteurd wordt. 

De wielen worden per stuk verkocht en vaak inclusief lagers tenzij anders vermeld.

 

Minder
Meer lezen