Fabrikanten

Stuntstep Onderdelen


Ben je op zoek naar onderdelen voor jouw vouwstep, kinderstep of stuntstep? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij bieden compleet samengestelde pakketten aan maar ook losse onderdelen. Met deze onderdelen kun je jouw step aanpassen of versleten onderdelen vervangen. Onderdelen van een step zouden enige tijd mee moeten kunnen gaan. Bij somm...


Ben je op zoek naar onderdelen voor jouw vouwstep, kinderstep of stuntstep? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij bieden compleet samengestelde pakketten aan maar ook losse onderdelen. Met deze onderdelen kun je jouw step aanpassen of versleten onderdelen vervangen. Onderdelen van een step zouden enige tijd mee moeten kunnen gaan. Bij sommige onderdelen kan het zijn dat het niet zo lang mee gaat als verwacht, zoals griptape en handvaten. Let wel altijd op om de specificaties van het onderdeel te lezen om ervoor te zorgen dat het onderdeel past op jouw step. Wanneer je meer dan een onderdeel nodig hebt, is het verstandig om te kiezen voor onderdelen van dezelfde fabrikant. Deze steponderdelen zijn makkelijk te vervangen. 

Step vernieuwen

Om je step te vernieuwen begin je altijd eerst met de wielen en nieuwe lagers. Er zitten ook nieuwe assen bij zodat je wielen weer recht in de vork zitten en dus optimaal rollen. Dan rolt je step weer zoals vanouds! Laat je step er weer als nieuw uitzien met een nieuwe griptape voor op je deck en nieuwe handvaten op het stuur. Zitten er krassen op je step? Plak er mooie stickers overheen!

Onderdeelpakketten

Maak je stuntstep weer zo goed als nieuw met dit complete pakket onderdelen van Slamm Scooters en profiteer van een aantrekkelijke korting. Het pakket bevat 100mm Slamm NY-core wielen met chrome abec-7 lagers, bar grips en een griptape zodat je optimale controle hebt tijdens tricks. Zijn alle onderdelen van je step vervangen? Mondeer dan ook de stunt pegs zodat je nog veel meer tricks met je step kunt gaan oefenen. Deze pakketten bieden wij in verschillende kleuren aan. Profiteer van de speciale pakketprijs en ontvang een gratis poster en stickers van Slamm Scooters bij je bestelling!

Minder
Meer lezen