Fabrikanten

Kindersteppen kopen

Kindersteppen kopen 

Het step assortiment kindersteppen van onze online skateshop is het beste aanbod van kwaliteit, service en prijs voordeel.  Al meer dan 6 jaar ervaring in skate en steps voor kids. Kindersteppen zijn er in veel soorten, van vouwsteps met grote wielen, kleine harde wielen, noem het op en wij weten ervan. Hiervoor hebben wij da...

Kindersteppen kopen 

Het step assortiment kindersteppen van onze online skateshop is het beste aanbod van kwaliteit, service en prijs voordeel.  Al meer dan 6 jaar ervaring in skate en steps voor kids. Kindersteppen zijn er in veel soorten, van vouwsteps met grote wielen, kleine harde wielen, noem het op en wij weten ervan. Hiervoor hebben wij dan ook onze categorien van steps speciaal op ingericht zodat u gemakkelijk kunt vinden waar u naar opzoek bent. Zo hebben wij ondergebracht een aparte categorie voor steps met driewielen. 

Vouwstep kinderstep

Nog altijd een zeer populair model step is de vouwstep. Deze steps hebben meestal wat grotere wielen, maar omdat ze opvouwbaar zijn, ideaal om mee te nemen op vakantie of waardan ook. Uw kind zal graag de step meenemen bij bezoeken van familie, kennissen of vrienden. Dan is een vouwstep onmisbaar als perfecte speelgoed. Ook kunnen onze vouwsteps gebruikt worden op de skatebaan, maar let op dat het geen stuntsteps zijn, dus de assen kunnen hoog springen niet goed verdragen. Vouwsteps hebben een verstelbaar stuur in hoogte en is beter om lekker mee over de stoep te rollen. 

Step kind vanaf 3 jaar 

De drielsteppen van Razor en Xootz zijn perfect voor kinderen vanaf 3 jaar. Stabiel met driewielen voorop het stuur zorgt ervoor dat het kind gemakkelijk kan sturen zonder dat hij omvalt. Een step 3 wielen achterop heeft meestens rubbere opblaas banden die groter zijn. Deze steppen zijn een goede aanloop naar het fietsen toe. 

Stunstep kinderen 

Kinderen willen graag stunten met hun step, of lekker hard over de stoep rollen. Stuntsteps zijn vaker niet in hoogte verstelbaar, en het stuur is vaak iets lager gesteld dan bij de vouwstep. Dit om lekker stunten beter mogelijk te maken. Ga eens een kijkje nemen in het park en je ziet ook dat de wieltjes kleiner zijn. Dit is om de impact van het landen na een trick beter te stabiliseren. De wielen zijn daarbij van grote invloed en belang. Ook zijn de assen dikker en van sterker staal zodat de klap bij landen beter opgevangen wordt. Zoek je een step voor iemand die niet bang is om lekker te stunten en truucjes te oefenen? Ga dan voor een mooie stuntstep. Wij hebben de beste beginner merken, zoals : Slamm |  Blazer | MGP Pro stuntscooters 

Minder
Meer lezen