Fabrikanten

kado voor skaters

Tijdens de feestdagen iets leuks geven aan een skater, maar wat.... ? Hier vind je allerlei leuke spulletjes voor niet te veel geld die past bij elke skater! 

Leuk Kado voor elke Skater! 

Elke skater of het nu longboarder of skateboarder is, zal blij zijn wanneer hij of zij een nieuw set wielen onder de plank kan zetten, of verse lagers kan monter...

Tijdens de feestdagen iets leuks geven aan een skater, maar wat.... ? Hier vind je allerlei leuke spulletjes voor niet te veel geld die past bij elke skater! 

Leuk Kado voor elke Skater! 

Elke skater of het nu longboarder of skateboarder is, zal blij zijn wanneer hij of zij een nieuw set wielen onder de plank kan zetten, of verse lagers kan monteren aan de wielen. Voor iedere skater is het van groot belang om lekker te kunnen rollen en dat zijn wielen soepel lopen. Een set goede lagers voor een skateboarder voor weinig geld? Pak de lagers ABEC-7 van Enuff. Mocht je wat meer te besteden hebben en gaat het om een ervaren skater ? Kies dan REDS van Bones, deze lagers zijn de absolute nr 1 voor elke skateboarder en longboarder. Ook leuk om te geven: Beanies, Zonnebril Trasher, Lager onderhoud en Speed Cream van Bones 

Kado voor een Longboarder

Wat al niet te geven aan een fanatieke longboarder? Mindless voodoo wielen bieden wij nu inclusief Swiss Bearings (lagers) Een complete set nieuwe Longboard wielen incl lagers heb je dan ook al vanaf 29,95 in het Groen of in het Paars. Een ander leuk kado om te geven is een handige skate Tool. Met deze Tool kan elke boarder ter plekke zijn board afstellen voor op dat moment de beste afstelling. Een Longboarder die echt van wante weet zal ook geregeld van een heuvel af willen boarden. In dat geval is een set goede sliding gloves altijd welkom, bekijk de REKD Sliding Gloves, alle maten op voorraad!! 

Kado voor stuntstep skaters

Elke skater met een stuntstep heeft veel slijtage aan de handgrip (Bars) Altijd handig en fijn om hiervan een extra setje te hebben liggen. Bij een stuntstep is er eveneens veel slijtage aan de griptape of de griptape tape begint los te laten. Ook Griptape voor een stuntstep skater is dus altijd een goed kado en leuk om te krijgen. Slamm scooters heeft super coole griptape voor op je stuntstep. Een nieuw set wielen is ook altijd goed te hebbe, immers slijten deze het snelst van alle onderdelen op een step. Slamm wielen inclusief lagers zijn al verkrijgbaar vanaf 7,95 en we hebben heel veel kleuren. 

Pegs (grindbars) voor stunt-step

Wanneer skaters veel oefenen en steeds beter worden in stunten, dan is er ook behoefte om te gaan grinden en sliden, hiervoor heb je Pegs nodig om te monteren op de as die door het wiel van de step loopt. Met Pegs maak je dan ook je step helemaal compleet en wordt het skaten nog uitdagender. Verras de stepper met een mooie set Pegs, de aller mooiste Pegs vind je hier, waaronder ook Pegs in NeoChrome! 

 

 

Minder
Meer lezen