Fabrikanten

Deals & Packs

Skate aanbiedingen en voordeel pakketten van skateboards en stuntsteppen 

Profiteren van de beste aanbiedingen op skateboards, stuntsteppen en skateramps. Een exclusief aanbod van samengestelde skate pakketten om mee te beginnen. Wanneer je een beginnende skater bent dan wil je het liefste zo snel mogelijk truucjes leren, springen over skateschan...

Skate aanbiedingen en voordeel pakketten van skateboards en stuntsteppen 

Profiteren van de beste aanbiedingen op skateboards, stuntsteppen en skateramps. Een exclusief aanbod van samengestelde skate pakketten om mee te beginnen. Wanneer je een beginnende skater bent dan wil je het liefste zo snel mogelijk truucjes leren, springen over skateschansjes en sliden over een grindrails. Daarom bieden wij volledige skate beginners pakketten voor skateboarders en stuntsteppers. 

Alleen de scherpste prijzen bieden vinden wij niet genoeg, daarom hebben we speciale pakketten samengesteld voor onze klanten zodat je voor weinig geld direct een goed starterspakket hebt om mee te gaan stunten. 

DUO DEALS 

Heb je een goede vriend of kind waarmee je samen wilt gaan skaten, bekijk dan zeker onze DUO DEALS voor skateboards, stuntsteps en longboards want daarmee pak je direct veel voordeel en hoge kortingen! 

 

 

Minder
Meer lezen