Garantie, Ruilen & Retour

Garantie

Wij willen dat de producten aan de kwaliteit voldoen die wij beloven. Op alle producten geldt de wettelijke garantie. Mochten de producten door een productiefout niet aan de kwaliteitsverwachtingen voldoen dan zorgen wij voor herstel, een vervangend product of voor restitutie van het aankoopbedrag.

Zichttermijn
Je hebt het recht om binnen 100 dagen, zonder opgave van redenen, je artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in de winkel doet, tenzij anders vermeld. De herroepingstermijn verstrijkt 100 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is gekomen. Hiermee bedoelen we wanneer het pakket door jou of door een derde (bijv. je buren) in ontvangst is genomen.

Retourregels en voorwaarden

Stuur een email met NAW-gegevens, ordernummer en reden voor retour (eventueel ondersteund met foto’s) naar info@streetsurfshop.nl. De verzendkosten voor het retour sturen van je bestelling zijn voor eigen rekening tenzij één van de onderstaande redenen van toepassing is:

- Foutieve levering
- Het product is kapot bij aankomst
- Het product is defect en wordt onder garantie gerepareerd

Zodra wij de retour als geldig hebben beoordeeld onder deze voorwaarden ontvang je van ons retourlabel.

Retouradres
MySkateshop
Dr. de Blécourtstraat 47
6541DD Nijmegen

Waardevermindering

Let erop dat je verantwoordelijk bent voor de producten vanaf de bezorging totdat we deze retour hebben ontvangen. Zorg er dus voor dat het product goed is verpakt tijdens de zending. Wanneer we je retourzending hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen. Het product moet in ieder geval aan de volgende punten voldoen voordat we het aankoopbedrag terug storten.

- Het artikel mag niet beschadigd of kapot zijn (in originele staat)
- Het artikel is voorzien van de fabrieksverpakking
- Alle onderdelen en accessoires zijn nog aanwezig en in goede staat (ongebruikt) 
- Er zitten GEEN stickers, labels of plakband op de originele verpakking van het artikel

Mocht de retourzending niet voldoen aan onze voorwaarden, dan houden we 10% van het aankoopbedrag in.
Indien het artikel sporen van gebruik vertoont, dan kom je niet in aanmerking voor een eventuele restitutie. 

Ruilen

Je kunt bij ons een product ruilen. In de winkel kunnen we dat direct regelen. Online gaat het iets anders in zijn werk:

- Je stuurt het te ruilen product naar ons retouradres en krijgt, indien het voldoet aan de retourvoorwaarden, je aankoopbedrag teruggestort.
- In de tussentijd bestel je het product dat je wel wilt hebben en betaalt deze met één van de betaalopties.
- Het voordeel hiervan is dat je het gewenste product al de volgende dag in huis kunt hebben en niet hoeft te wachten. Het verwerken van retour gestuurde bestellingen kan tot 7 dagen duren.
- De kosten voor het retour sturen van je product zijn voor eigen rekening.