Fabrikanten

Alle Beschermsets


Wanneer je klaar bent om echte tricks te maken, bescherm jezelf goed tegen valpartijen op de skatebaan door skate bescherming te dragen. Een skate- of fietshelm is van groot belang ter voorkoming van hersenletsel. Beschermset kopen of losse onderdelen? Die keuze is geheel aan jou! Knie pads zijn het minst fijn omdat deze enige hinder veroorzaken...


Wanneer je klaar bent om echte tricks te maken, bescherm jezelf goed tegen valpartijen op de skatebaan door skate bescherming te dragen. Een skate- of fietshelm is van groot belang ter voorkoming van hersenletsel. Beschermset kopen of losse onderdelen? Die keuze is geheel aan jou! Knie pads zijn het minst fijn omdat deze enige hinder veroorzaken tijdens het springen en zul je dus waarschijnlijk minder vaak dragen. 

Pols beschermers | Losse pols beschermers

Wanneer je gaat skaten, rolschaatsen of skateboarden zul je zelf ervaren dat je een val opvangt met je handen en dus ook met polsen. Als jongere skater zul je het aantal klappen die je opvangt niet heel snel voelen. Maar naar mate je ouder wordt zullen je polsen minder bestendig worden tegen impact van een val en kun je blijvend pijn gaan ervaren.  Wij adviseren iedereen om tenminste een helm te dragen en losse pols beschermers. 

 

 

Minder
Meer lezen